E-vitamin tartalma magas mely segít a sejtfalak, a bőr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek és a szívműködés egészségének megőrzésében.
Sütéshez és főzéshez kiválóan használható közepes hőfokon, ne hevítsük túl hosszú ideig.
Tápértékek
- Energia (KJ/Kcal): 3696/899
- Zsír (g/100g): 99,9
- amelyből telített zsírsavak (g/100g): 10
- Egyszeresen telítetlen zsírsav (g/100g): 27,2
- Többszörösen telítetlen zsírsav (g/100g): 62,3
- Omega-6 zsírsav (g/100g): 61,58
- Szénhidrát (g/100g): <0,1
- amelyből cukor (g/100g): <0,03
- Fehérje (g/100g): <0,2
- Só (g/100g): <0,03
- E-vitamin (mg/100g): 88,1





