A sóban érlelt citrom héja savanykás ízt adhat az ételeknek, belső része puha és lédús.
C-vitaminban és antioxidánsokban gazdag, erősíti az immunrendszert.
Természetes alapanyagok felhasználásával készült.
Felhasználása: levesekhez, ragukhoz, salátákhoz, húsokhoz és halakhoz. A marokkói taginehoz vagy bármely más ételnek kiváló kiegészítője lehet.
Összetevők: citrom 55 %, víz 41 %, tengeri só 3 %, rozmaring, pritaminpaprika
Származási hely: Magyarország
Tárolása: Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett hűvös helyen 2 évig. Felbontás után hűtőben tárolva 7 napig fogyasztható.
Űrtartalom: 240 g
Tápanyag tartalom 100 g termékben kj/kCal
Energia: 30 / 123 g
Zsír: 0,5 g
-ebből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 4 g
-ebből cukrok: 0,7 g
Fehérje: 0,6 g
Só: 10,7 g



